Het aantal Bouviers in onze kennel is mometeel vier.                                                                      

                       Het zijn allemaal teven namelijk:Tilly Tessa, Trees Tira, Debbie Tira en Tinka Tilly van de   Boevenkop. 

          We hebben van Tessa en Tira helaas afscheid moeten nemen en Timo hebben we herplaatst naar een prachtig plekje in Oostenrijk.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14jaar Zij is een forse bouvierteef uit de lijn van o.a. de Cerberushof. Met haar koppige karakter heeft zij bewezen, dat zij altijd aanwezig is.

Spelen met een stok, bal, flostouw of aporteerblok vind zij prachtig. Graag zou ze dit spel altijd van ons winnen, maar het commando “LOS” kent  ze maar al te goed.

Met Tessa hebben we meer in België en Luxemburg geshowd en diverse prijzen behaald. Een hele leuke was de titel:” Luxemburgs jeugdkampioen”.

 

tante til

Deze dame is een dochter van onze Tessa. Ook zij is een forse bouvierteef met een koppig karakter, maar  ook zeer speels. Het is een echte zware bouvier,die er ook echt staat.

Zij is echt een prachtig exemplaar. In huis is ze rustig, maar buiten is ze heel attent en ondernemend.

Zij is ook altijd vrolijk en bijt graag ergens op, zoals flostouw of een bot. We hebben met haar al een aantal shows gelopen

mijn favoriete speeltjeTrees is een dochter van Tira Punto van de Boevenkop en Thor Noa van de Boevenkop. Trees is een goed gebouwde stevige teef met perfect haar.Haar karakter is zoals bij iedere boevenkop, heel vrolijk, allert en actief. Ze heeft diverse cursussen doorlopen met goed gevolg. Fietsen is ook een hobby van haar. Ze wil graag van alles ondernemen met ons. 

 

Debbie

"Debbie Tira van de Boevenkop" is een dochter van Tira Punto van de Boevenkop en internationaal kampioen Luciano Lisa off Soeranda's Home.Het is weer een echte boevenkop.Ze is een actieve, vrolijke,leergierige, ondernemende en waakse teef. Ze gaat dan ook met het vrouwtje naar curses en heeft er erg veel zin in.

model

Onze laatste aanwinst is een dochter van Tilly Tessa van de Boevenkop en kampioen Qatar Lexi van de Nevelhoeve.Ze is echt weer een boevenkop met een eigen karakter. Het is een vrolijke verschijning die graag overal naar toe gaat om te kijken of er misschien wat te feesten valt.Ze volgt met Monique natuurlijk de diverse gehoorzaamheids cursussen en vind het contact met de andere honden het belangrijkst.