Het aantal Bouviers in onze kennel is mometeel vier.                                                                      

                       Het zijn drie teven namelijk:Tilly Tessa, Debbie Tira, Tinka Tilly van de Boevenkop en een reu: Tinus Tinka van de Boevenkop.

                       Trees heeft nieuwe baasjes gekregen in het gezellige en groene Breda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tante til

Deze dame is een dochter van onze Tessa. Ook zij is een forse bouvierteef met een koppig karakter, maar  ook zeer speels. Het is een echte zware bouvier,die er ook echt staat.

Zij is echt een prachtig exemplaar. In huis is ze rustig, maar buiten is ze heel attent en ondernemend.

Zij is ook altijd vrolijk en bijt graag ergens op, zoals flostouw of een bot. We hebben met haar al een aantal shows gelopen

 

Debbie

"Debbie Tira van de Boevenkop" is een dochter van Tira Punto van de Boevenkop en internationaal kampioen Luciano Lisa off Soeranda's Home.Het is weer een echte boevenkop.Ze is een actieve, vrolijke,leergierige, ondernemende en waakse teef. Ze gaat dan ook met het vrouwtje naar curses en heeft er erg veel zin in.

model

Onze laatste aanwinst is een dochter van Tilly Tessa van de Boevenkop en kampioen Qatar Lexi van de Nevelhoeve.Ze is echt weer een boevenkop met een eigen karakter. Het is een vrolijke verschijning die graag overal naar toe gaat om te kijken of er misschien wat te feesten valt.Ze volgt met Monique natuurlijk de diverse gehoorzaamheids cursussen en vind het contact met de andere honden het belangrijkst.

Tinus Tinka van de Boevenkop

Onze nieuwste aanwinst is een reu uit de combinatie Tinka Tilly van de Boevenkop en Gambler Cory off the Eurisever.

Hij heeft een mooie zware bouw en is een speelse,nieuwsgierige maar rustige pup.

Het is wel een milieubewuste hond, ondanks zijn jonge leeftijd.