Het aantal Bouviers in onze kennel is momenteel vijf.

Het zijn vier teven namelijk:Tilly Tessa, Debbie Tira, Tinka Tilly, Tosh Tinka van de Boevenkop

en een reu: Teun Debbie van de Boevenkop.

tante til

Deze dame is een dochter van onze Tessa. Ook zij is een forse bouvierteef met een koppig karakter, maar  ook zeer speels. Het is een echte zware bouvier,die er ook echt staat.

Zij is echt een prachtig exemplaar. In huis is ze rustig, maar buiten is ze heel attent en ondernemend.

Zij is ook altijd vrolijk en bijt graag ergens op, zoals flostouw of een bot. We hebben met haar al een aantal shows gelopen

 

Debbie

"Debbie Tira van de Boevenkop" is een dochter van Tira Punto van de Boevenkop en internationaal kampioen Luciano Lisa off Soeranda's Home.Het is weer een echte boevenkop.Ze is een actieve, vrolijke,leergierige, ondernemende en waakse teef. Ze gaat dan ook met het vrouwtje naar curses en heeft er erg veel zin in.

model

Onze laatste aanwinst is een dochter van Tilly Tessa van de Boevenkop en kampioen Qatar Lexi van de Nevelhoeve.Ze is echt weer een boevenkop met een eigen karakter. Het is een vrolijke verschijning die graag overal naar toe gaat om te kijken of er misschien wat te feesten valt.Ze volgt met Monique natuurlijk de diverse gehoorzaamheids cursussen en vind het contact met de andere honden het belangrijkst.

Teun Debbie van de Boevenkop

Onze nieuwste aanwinst is een reu uit de combinatie Teun Debbie van de Boevenkop en Kampioen Quando Zennah van de Vanenblikhoeve.

Hij  is een speelse,nieuwsgierige maar zeer actieve pup.Hij vind alles leuk, zeker als het samen met het baasje is.

Het is wel een milieubewuste hond, ondanks zijn jonge leeftijd.

                                                                                                                                                                                                                                   0 Tosh Tinka van de Boevenkop           Tosh is voor ons weer echt een aanwinst. Ze is een dochter vanTinka Tilly van de Boevenkop en Cash-Uschi van de Vanenblikhoeve.Uit het nest met zes mooie puppen viel zij het meest in het oog door haar lichte vacht .